Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szakmai regisztráció

Egyes professzionális termékeink csak szakembereknek (kozmetikus, bőrgyógyász, plasztikai sebész..) érhetők el regisztráció után.


Regisztráció menete:

1. Ha új szakmai vásárló vagy, vagy még nem rendelkezel fiókkal, a kedvezmény igénybevételéhez és a szalonban használható készítményekért regisztrálnod kell. Regisztráció

2. Sikeres regisztráció után két módon tudsz szakmai vásárlói státuszba kerülni:

  • Küldd el szakmai bizonyítványod a info@beautissimo.hu címre, és mi visszaigazoljuk a kedvezményekre jogosultságod.
  • VAGY ha jelenleg is aktív vállalkozásod van, akkor a regisztrációnál add meg céges/magánvállalkozói adataid. (Ha ezt regisztrációnál elmulasztottad, akkor pótolhatod később (lépj be a fiókodba, és a "Címadatok" megadásánál add meg céges adataidat "Új cím" > "Jogi személy" fül). Ha a vállalkozói adataidból egyértelműen kiderül,hogy rendelkezel a megfelelő szakmai képesítéssel, akkor nem szükséges a bizonyítványod képét elküldened e-mailben.

Ezután mi fog történni? 

  • Tehát regisztrálj, ezután adataidat manuálisan leellenőrizzük, és beállítjuk az áraidat (munkanapokon 8:00-18:00 között tudjuk ezt garantálni, légy türelmes). Miután átkerülsz szakmai vásárlói státuszba, értesítést fogsz kapni. Ezután bejelentkezve, már minden termék szakmai árát fogod látni és kosárba is fogod tudni őket rakni. 
  • A regisztrációt csak egyszer kell elkészítened, utána csak annyi a dolgod, hogy minden vásárlásnál bejelentkezel.
  • A szalon használatú termékek magas aktív hatóanyag tartalma miatt az első szakmai vásárlást egy online/offline tréning kell, hogy megelőzze, a te és vendégeid biztonsága és a készítmények maximális hatásának elérése érdekében. Részletek a szakmai visszaigazoló e-mailben.

Köszönjük!

Beautissimo Magyarország csapata

Az oldal tetejére