Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Oktatások

A Juliette Armand 3 albrandből építi fel teljes rendszerét. ELEMENTS - SKIN BOOSTERS - és AMESON -

 

Minden albrandhez eltérő protokoll képzés tartozik. A képzések során készítjük fel a kozmetikus szakembereket a kezelések megfelelő alkalmazására, amelyhez szorosan kapcsolódik a technológiák, hatásmechanizmusok, és a formulák teljes átfogó ismerete.

A professzionális készítmények használatát minden esetben Oktatás elvégzéséhez kötjük, ezzel szeretnénk megőrizni a Te szakmai felkészültséged hitelét, a vendégeid biztonságát, valamint a Juliette Armand kezelési protokollok ismerete elengedhetetlen a precíz, és sikeres eredmények eléréséhez. 

Ezért a professzionális készítmények megvásárlását, kizárólag olyan szakemberek számára tudjunk elérhetővé tenni, akik a tréningeken részt vesznek.

 

Képzésedet az ország egyik legjobb nemzetközi trénere a Juliette Armand Hungary szakmai vezetője, és tulajdonosa Weber Erika kozmetikus szakoktató tartja, hogy Te is Magyarország legjobb szakemberei közé tartozz. 

A Beauty Forum felkérésére számos publikációja jelent meg, és rendszeresen tart előadást a kozmetikus szakembereknek, ahol megosztja figyelemre méltó tudását, valamint szakmai tapasztalatait.

Tudományos megközelítésből enged betekintést olyan okokra, amelyekre a szakemberek eddig csak keresték a válaszokat. Jelenléte és tudása mindenhol emeli a szakma hitelét. 

“A Juliette Armand szakmai vezetőjeként elhivatottan törekszem a kozmetikus szakemberek képzésének magas színvonalára és célom, hogy az általam kapott tudással, bárhol a világon kimagaslóan megállják a helyüket.” 

Weber Erika

Tudj meg mindent a márka különlegességeiről, és jelentkezz a Juliette Armand tréningekre.

 

ONLINE ELEMENTS PROTOKOLL TRÉNING:

Ismerd meg az ELEMENTS komplett professzionális bőrápoló rendszert a leginnovatívabb technológiával, és biztonságosan előállított stabil formulákkal.

Az innovatív összetevőkön és a technológián alapuló ELEMENTS 12 különböző arckezelésből álló professzionális kezelési rendszer, amely olyan biztonságos formulákat kínál, amely teljes mértékben összhangban vannak a kozmetológia világtrendjeivel, és a legújabb tudományos eredményekkel.

 

Az ELEMENTS család jellemző előnyei közé tartozik, hogy a készítmények sokrétű hatást fejtenek ki, a modern bőröregedés megelőzésében, és annak lassításában, valamint a problémás bőrök speciális kezeléseihez nyújt megoldásokat irritáció nélkül. Biztosítja a bőr igényeinek alapvető szükségleteit, és biztosítja az egészséges funkciókhoz nélkülözhetetlen építőelemeket.  

A funkcionális termékbesorolás lehetővé teszi a konkrét készítmény kiválasztását, és korlátlan lehetőséget kínál a termék-kombinációkra az otthonápolási készítményekben is, amelyek a professzionális kezelésekkel teljes egészében összehangolható.

 

Elements protokoll online tréningek időpontjai:

2022. május 25. szerda 9:00-14:00-ig

2022. június 6. hétfő 9:00-14:00-ig

2022. június 14. kedd 9:00-14:00-ig 

2022. június 22. szerda 9:00-14:00-ig 

2022. június 27. hétfő 9:00-14:00-ig 

2022. július 5. kedd 9:00-14:00-ig 

2022. július 12. kedd 9:00-14:00-ig 

2022. július 20. szerda 9:00-14:00-ig 

2022. július 26. kedd 9:00-14:00-ig 

 

Az online tréning regisztrációs díja: 10.000.- Ft 

Regisztrálj az oktatásra a lap alján található JELENTKEZÉSI ŰRLAP kitöltésével! 

A jelentkezés után a tréning regisztrációs díját Weber Erika e.v. számlatulajdonos nevére a 10205000-08461595-00000000 bankszámlaszámra kérjük elutalni. 

Az utalásról készült visszaigazolást az info@beautissimo.hu mail címre várjuk.

A regisztrációs díjról kiállított számlát  az összeg beérkezése után elektronikus úton fogjuk elküldeni az általad megadott e-mail címedre.

 

Te inkább személyes konzultációra szeretnél időpontot kérni a saját szalonodban?

Erre is van lehetőség, azonban azt kérjük, hogy telefonon jelezd felénk az alábbi elérhetőségünkön: 06-30-152-02-90

 

Elements protokoll személyes részvételi tréning időpontja:

Jelenleg nem választható.

A rendezvény helyszíne: Ibis Citysouth Hotel - 1091 Budapest, Ferde utca 1-3. 

 

Elements protokoll tréning Road Show - személyes részvételi tréningek időpontjai:

 

Mosonmagyaróvár 2022. Május 26. (csütörtök) 10:00-16:00-ig 

A tréning helyszíne: Freja Szépségszalon

9200 Mosonmagyaróvár, Dr. Timaffy László utca 2/A

 

A személyes részvételi tréning regisztrációs díja: 25.000.- Ft amelyhez egy több ezer forint értékű ELEMENTS ajándékcsomagot adunk.

 

Regisztrálj az oktatásra a lap alján található JELENTKEZÉSI ŰRLAP kitöltésével! 

A jelentkezés után a tréning regisztrációs díját Weber Erika e.v. számlatulajdonos nevére a 10205000-08461595-00000000 bankszámlaszámra kérjük elutalni. 

Az utalásról készült visszaigazolást az info@beautissimo.hu mail címre várjuk.

A regisztrációs díjról a számlát az összeg beérkezése után, elektronikus úton fogjuk elküldeni az általad megadott e-mail címedre.

 

 

ONLINE SKIN BOOSTERS + AMESON ORVOSI TISZTASÁGÚ AMPULLÁK PROTOKOLL TRÉNING:

 

Fedezz fel olyan lehetőségeket, amelyekkel kozmetikus szakemberként az orvos-esztétikai beavatkozásokkal nyertesen veheted fel a versenyt. 

A tréning során két albranddel a Skin Boosters és az Ameson lehetőségein belül az orvosi tisztaságú ampullákkal ismerkedhetsz meg. 

Általuk olyan megoldásokat adunk a kezedbe, amellyel több és jobb szolgáltatást tudsz nyújtani mint amit elvárnak tőled. 

 

A Skin Boosters a kozmetológia válasza a hagyományos plasztikai, és esztétikai kezelésekre.

A Skin Boosters egy bőrállapot fokozó terápiás kezelési rendszer, amely szigorú kezelési protokollokkal alternatívát kínálnak az invazív szépészeti beavatkozások elkerülésére.

A létező legkorszerűbb kozmetikai drón technológia alkalmazásával, és a transzdermális adagolórendszerével kombinálva lehetővé teszi, a leginnovatívabb hatóanyagok biztonságos célirányos sejtspecifikus szállítását a bőr mélyebb rétegeibe. Biztonságos módon, célzottan serkentik a bőr biokémiai folyamatait.

A Skin Boosters kezeléseiben a keresztkötésű hialuronsav kiemelt szerepe, és a technológia által biztosított nyújtott hatás, összehasonlíthatatlanul hosszantartó hidratációt biztosít a bőr számára. 

 

Skin Boosters arckezelések: 

Thavma Therapy - Alternatíva a botoxra -

Megakadályozza a mimikai vonalak és ráncok komplex képződési mechanizmusát. Beavatkozik az izomösszehúzódás biokémiai folyamatának minden szakaszába. 

Effectox Technology - Kozmetikai Drón Technológia - Aktív összetevők szinergiája

 

Chronos Therapy - Tű nélküli arcfeltöltés - 

Helyreállítja a bőr vízháztartását, hatékonyan kisimítja a ráncokat és védi a bőrt a kronológiai-, és a fény általi bőröregedéstől.

Chronos 4D Technology - Kozmetikai Drón Technológia - Egyedülálló aktív összetevők szinergiája

 

Opsis Therapy - Alternatíva a szemhéjplasztikára -

Az Opsis Therapy igazi áttörést jelent a szemkörnyéki problémák műtéti beavatkozás-, és szike nélküli bizonyítottan hatékony megoldásában.

Eye Antitox Technology - Kozmetikai Drón Technológia -Aktív összetevők szinergiája

 

 

Ameson azonnali eredményeket biztosít az esztétikai bőrápolásban.

 

Az Ameson High-tech mezoterápiás készítményeket a professzionális megoldások széles lehetőségeivel a célzott és személyre szabott bőrápoláshoz alkották meg.

 

Az Ameson sorozat orvosi tisztaságú hatóanyagok, és hatóanyagok kombinációiból koktéljaiból áll, amelyek ajánlottak és kompatibilisek elektroporáció, ultrahang, iontoforézis, tű nélküli mezoterápia és kollagén indukciós terápiákhoz alkalmazott mikrotűs eljárásokhoz. (dermapen, dermaroller)

Az aktív összetevők a maximális elérhető koncentrációban  a legnagyobb biztonságot és hatékonyságot nyújtják az öregedésgátló, regeneráló, bőrvilágosító arckezelésekben.

 

Lehetséges mikrotűs kezelést fájdalommentesen végezni? Hallottál már a Stamp technikáról? 

A képzésen megismerheted a Juliette Armand Dermapent, amellyel a Stamp technikát könnyedén tudod majd alkalmazni, mert használat közben változtatható a tű hossza, és a tűszúrások sebessége.

A Stamp technikának köszönhetően a Dermapen által okozott fájdalom minimalizálható, mert általa a bőrt kisebb traumának tesszük ki. Előnyei, hogy a bőr regenerálódási ideje rövidebb lesz, és nem lesz szükség fájdalomcsillapításra.

Tartozz Te is a Juliette Armand szakértők közé.

 

 

Skin Boosters + Ameson ampullák protokoll online tréningek időpontjai:

2022. május 30. hétfő 9:00-13:00-ig 

2022. június 8. szerda 9:00-13:00-ig 

2022. június 16. csütörtök 9:00-13:00-ig 

2022. június 20. hétfő 9:00-13:00-ig 

2022. június 28. kedd 9:00-13:00-ig 

2022. július 4. hétfő 9:00-13:00-ig 

2022. július 13. szerda 9:00-13:00-ig 

2022. július 18. hétfő 9:00-13:00-ig 

2022. július 27. szerda 9:00-13:00-ig 

 

Az online tréning regisztrációs díja: 10.000.- Ft 

Regisztrálj az oktatásra a lap alján található JELENTKEZÉSI ŰRLAP kitöltésével! 

A jelentkezés után a tréning regisztrációs díját Weber Erika e.v. számlatulajdonos nevére a 10205000-08461595-00000000 bankszámlaszámra kérjük elutalni. 

Az utalásról készült visszaigazolást az info@beautissimo.hu mail címre várjuk.

A regisztrációs díjról kiállított számlát az összeg beérkezése után, elektronikus úton fogjuk elküldeni az általad megadott e-mail címedre.

 

Te inkább személyes konzultációra szeretnél időpontot kérni a saját szalonodban?

Erre is van lehetőség, azonban azt kérjük, hogy telefonon jelezd felénk az alábbi elérhetőségünkön: 06-30-152-02-90

 

 

Skin Boosters + Ameson ampullák személyes részvételi protokoll tréning időpontja:

Jelenleg nem választható.

A rendezvény helyszíne: Ibis Citysouth Hotel - 1091 Budapest, Ferde utca 1-3. 

 

A személyes részvételi tréning regisztrációs díja: 25.000.- Ft, amelyhez egy több ezer forint értékű ajándékcsomagot adunk.

A tréning egész napos, ezért vendégeink számára meleg ebédet biztosítunk, amelyről a hotel gondoskodik.

A rendezvény helyszíne: Ibis Citysouth Hotel - 1091 Budapest, Ferde utca 1-3. 

 

JELENLÉTI ANTI-AGEING TRÉNING:

Az anti-ageing témaköre egy összetett kérdés, ami komplex gondokodást kíván tőlünk. 

Figyelembe kell vennünk a vendég igényeit, a természetes bőröregedés folyamatait, és annak lassítását valamint, hogy egy esztétikai kezelés után a bőrápolási folyamat folytatása ideális legyen.

Melyek a bőröregedés okai, mivel kell felvenni a harcot, és a Juliette Armand kezelései miben nyújtanak segítséget?

Mi vezet a bőröregedéséhez?

Hogyan késleltetik a Juliette Armand kezelései a kronológiai, és a fény általi bőröregedést? 

Melyek a leginnovatívabb kozmetikai technológiák?

Milyen védelmet jelentenek az innovatív technológiák a bőr számára a vízvesztés a biológiai öregedés, és a környezet oxidatív kárososító hatásaival szemben?

Hogyan változik meg a fibroblasztok genetikai programja UVA/UVB sugárzástól? Ezért kiemelten érintjük az Elements DNA Repair Therapy kezelést, és megtudhatod, hogyan nyújt segítséget a napkárosodott bőr esetében is.  

Tudni szeretnéd, hogy az UV szűrők, hogyan hatnak a szervezetünken a D-vitamin termelődésre? 

Láthatod a Skin Boosters Chronos Therapy Intenzív lifting hatású arckezelés hatását, amely egy célzott bőrállapot fokozó rendszer. 

Megtudhatod mit jelent a transzdermális hatóanyag adagoló rendszer, és hogyan indítják be a természetes biokémiai folyamatokat.

Miért fontos a bőr megfelelő hidratációja a bőrelőkészítés szempontjából is? 

Hogyan nyújtanak hosszú távú megoldást az Ameson Mesopeel kémiai hámlasztó savak a bőrfiatalítás, bőrkárosodás vagy hegek kezelésében?

A kémiai savas hámlasztást hogyan kombináld mikrotűs eljárással?

Hogyan végezz mikrotűs kezelést fájdalommentesen, és rövidebb bőrregenerálódási idővel?

Mit jelent a Stamp technika?

Megismered az Ameson Mesotech hatóanyagkoktéljait, és azt is, hogy milyen bőrmegújító kezeléseket tudsz alkalmazni velük.

Az Ameson Mesotherapy After készítményeinél részletesen megismerheted a BioCellulóz maszk azonnali nyugtató hatását, ami eddig csak orvosi használatban volt elérhető. 

Csatlakozz Te is az interaktív tréningünkre és tedd fel kérdéseidet, hogy mindenre választ kapj.

 

Tréning időpontja: jelenleg nem elérhető 

A rendezvény helyszíne: Ibis Citysouth Hotel - 1091 Budapest, Ferde utca 1-3. 

Díj: 25.000 Ft (alanyi adómentes) + ajándék az oktatáson

Regisztrálj az oktatásra a lap alján található JELENTKEZÉSI ŰRLAP kitöltésével! 

A jelentkezés után a tréning regisztrációs díját Weber Erika e.v. számlatulajdonos nevére a 10205000-08461595-00000000 bankszámlaszámra kérjük elutalni. 

Az utalásról készült visszaigazolást az info@beautissimo.hu mail címre várjuk.

A regisztrációs díjról kiállított számlát  az összeg beérkezése után elektronikus úton fogjuk elküldeni az általad megadott e-mail címedre.

 

 

JELENTKEZÉSI ŰRLAP:


Az oldal tetejére