Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Juliette Armand Protokoll Tréningek

A Juliette Armand 3 albrandből építi fel teljes rendszerét.

ELEMENTS  -  SKIN BOOSTERS  -  AMESON

 

Minden albrandhez eltérő protokoll képzés tartozik. A képzések során készítjük fel a kozmetikus szakembereket a kezelések megfelelő alkalmazására, amelyhez szorosan kapcsolódik a technológiák, hatásmechanizmusok, és a formulák teljes átfogó ismerete.

 

A professzionális készítmények használatát minden esetben Oktatás elvégzéséhez kötjük, ezzel szeretnénk megőrizni a Te szakmai felkészültséged hitelét, a vendégeid biztonságát, valamint a Juliette Armand kezelési protokollok ismerete elengedhetetlen a precíz, és sikeres eredmények eléréséhez. 

 

Ezért a professzionális készítmények megvásárlását, kizárólag olyan szakemberek számára tudjunk elérhetővé tenni, akik a tréningeken részt vesznek.

 

 

Képzésedet az ország egyik legjobb nemzetközi trénere a Juliette Armand Hungary szakmai vezetője, és tulajdonosa Weber Erika kozmetikus szakoktató tartja, hogy Te is Magyarország legjobb szakemberei közé tartozz. 

A Beauty Forum felkérésére számos publikációja jelent meg, és rendszeresen tart előadást a kozmetikus szakembereknek, ahol megosztja figyelemre méltó tudását, valamint szakmai tapasztalatait.

Tudományos megközelítésből enged betekintést olyan okokra, amelyekre a szakemberek eddig csak keresték a válaszokat. Jelenléte és tudása mindenhol emeli a szakma hitelét. 

 

“A Juliette Armand szakmai vezetőjeként elhivatottan törekszem a kozmetikus szakemberek képzésének magas színvonalára és célom, hogy az általam kapott tudással, bárhol a világon kimagaslóan megállják a helyüket.” 

Weber Erika

Tudj meg mindent a márka különlegességeiről, és jelentkezz a Juliette Armand tréningekre.

Újdonság Tréning 2023 Tavasz / Nyár

Újdonság Tréning 2023 Tavasz / Nyár

 

ELEMENTS ÚJDONSÁG TRÉNINGEK!

Gyere el Te is, és ismerd meg a 2023-as év tavaszi / nyári újdonságainkat! 

Ugye egyetértesz abban, hogy a vendégeid folyamatosan igénylik az új szépészeti megoldásokat? 

 

 

 

AMESON AMPULLÁK - KOKTÉLKEVERÉS MESTERFOKON

AMESON AMPULLÁK - KOKTÉLKEVERÉS MESTERFOKON

Tanuld meg az AMESON ampullákból készült koktélok keverését, és arányait Weber Erikától.  

Az Ameson ampullákat egymással keverve hatóanyag koktélokat alkothatunk, és adott esetben kémiai savas hámlasztással egy kezelésen belül kombinálhatóak.

Regisztrálj Te is online tréninünkre az info@beautissimo.hu email címen a számlázási adataiddal, és elérhetőségeiddel.

 

 

 

 

Problémás bőrök ápolása

Problémás bőrök ápolása

Problémás bőrök ápolása 

Nap mint nap találkozunk a kozmetikában problémás bőrökkel. 

 

Milyen kezelésekből állítsd össze a vendéged számára a személyre szabott kezelési tervet? Már elvégezted a Juliette Armand protokoll tréningeket, de még gondot okoz számodra, hogy összefüggéseiben lásd a brandben rejlő kezelési lehetőségeket?

 

Akkor gyere el a speciális tréningre, és minden lehetséges megoldást számba veszünk a teljes Juliette Armand Brand nyújtotta portfólióból.  

Ameson kémiai hámlasztó savak protokoll tréning

Ameson kémiai hámlasztó savak protokoll tréning

 

Ismerd meg az Ameson Skin-Medical Line Mesopeel kémiai hámlasztó savak működését, és kombinálhatóságukat.

 

Tudjuk, hogy a különböző kémiai anyagok eltérő mélységben hatnak a bőrben, és a kozmetikus szakember, csak hámot érintő kémiai hámlasztást végezhet.

Az Ameson Skin-Medical Line Mesopeel készítményeivel történő kezelések célja a bőrfiatalítás, és az adott bőrproblémákra a hosszú távú megoldás biztosítása.

 

Skin Boosters + Ameson orvosi tisztaságú ampullák protokoll tréningek

Skin Boosters + Ameson orvosi tisztaságú ampullák protokoll tréningek

Fedezz fel olyan lehetőségeket, amelyekkel kozmetikus szakemberként az orvos-esztétikai beavatkozásokkal nyertesen veheted fel a versenyt. 

A tréning során két albranddel a Skin Boosters és az Ameson Skin-Medical Line Mesotech orvosi tisztaságú ampulláival ismerkedhetsz meg. 

Általuk olyan megoldásokat adunk a kezedbe, amellyel több és jobb szolgáltatást tudsz nyújtani mint amit elvárnak tőled. 

ELEMENTS PROTOKOLL TRÉNING

ELEMENTS PROTOKOLL TRÉNING

Ismerd meg az ELEMENTS komplett professzionális bőrápoló rendszert a leginnovatívabb technológiával, és biztonságosan előállított stabil formulákkal.

Az oldal tetejére