Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Juliette Armand Protokoll Tréningek

A Juliette Armand 3 albrandből építi fel teljes rendszerét.

ELEMENTS  -  SKIN BOOSTERS  -  AMESON

Minden albrandhez eltérő protokoll képzés tartozik. A képzések során készítjük fel a kozmetikus szakembereket a kezelések megfelelő alkalmazására, amelyhez szorosan kapcsolódik a technológiák, hatásmechanizmusok, és a formulák teljes átfogó ismerete.

A professzionális készítmények használatát minden esetben Oktatás elvégzéséhez kötjük, ezzel szeretnénk megőrizni a Te szakmai felkészültséged hitelét, a vendégeid biztonságát, valamint a Juliette Armand kezelési protokollok ismerete elengedhetetlen a precíz, és sikeres eredmények eléréséhez. 

Ezért a professzionális készítmények megvásárlását, kizárólag olyan szakemberek számára tudjunk elérhetővé tenni, akik a tréningeken részt vesznek.

Képzésedet az ország egyik legjobb nemzetközi trénere a Juliette Armand Hungary szakmai vezetője, és tulajdonosa Weber Erika kozmetikus szakoktató tartja, hogy Te is Magyarország legjobb szakemberei közé tartozz. 

A Beauty Forum felkérésére számos publikációja jelent meg, és rendszeresen tart előadást a kozmetikus szakembereknek, ahol megosztja figyelemre méltó tudását, valamint szakmai tapasztalatait.

Tudományos megközelítésből enged betekintést olyan okokra, amelyekre a szakemberek eddig csak keresték a válaszokat. Jelenléte és tudása mindenhol emeli a szakma hitelét. 

“A Juliette Armand szakmai vezetőjeként elhivatottan törekszem a kozmetikus szakemberek képzésének magas színvonalára és célom, hogy az általam kapott tudással, bárhol a világon kimagaslóan megállják a helyüket.” 

Weber Erika

Tudj meg mindent a márka különlegességeiről, és jelentkezz a Juliette Armand tréningekre.

Problémás bőrök kezelése szakmai nap

Problémás bőrök kezelése szakmai nap

Problémás bőrök ápolása 

Nap mint nap találkozunk a kozmetikában problémás bőrökkel. 

 

Milyen kezelésekből állítsd össze a vendéged számára a személyre szabott kezelési tervet? Már elvégezted a Juliette Armand protokoll tréningeket, de még gondot okoz számodra, hogy összefüggéseiben lásd a brandben rejlő kezelési lehetőségeket?

 

Akkor gyere el a speciális tréningre – hiszen ilyen még eddig nem volt –,  és minden lehetséges megoldást számba veszünk a teljes Juliette Armand Brand nyújtotta portfólióból.  

Ameson kémiai hámlasztó savak protokoll tréning

Ameson kémiai hámlasztó savak protokoll tréning

 

Ismerd meg az Ameson Skin-Medical Line Mesopeel kémiai hámlasztó savak működését, és kombinálhatóságukat.

 

Tudjuk, hogy a különböző kémiai anyagok eltérő mélységben hatnak a bőrben, és a kozmetikus szakember, csak hámot érintő kémiai hámlasztást végezhet.

Az Ameson Skin-Medical Line Mesopeel készítményeivel történő kezelések célja a bőrfiatalítás, és az adott bőrproblémákra a hosszú távú megoldás biztosítása.

 

Skin Boosters + Ameson orvosi tisztaságú ampullák protokoll tréningek

Skin Boosters + Ameson orvosi tisztaságú ampullák protokoll tréningek

Fedezz fel olyan lehetőségeket, amelyekkel kozmetikus szakemberként az orvos-esztétikai beavatkozásokkal nyertesen veheted fel a versenyt. 

A tréning során két albranddel a Skin Boosters és az Ameson Skin-Medical Line Mesotech orvosi tisztaságú ampulláival ismerkedhetsz meg. 

Általuk olyan megoldásokat adunk a kezedbe, amellyel több és jobb szolgáltatást tudsz nyújtani mint amit elvárnak tőled. 

ELEMENTS PROTOKOLL TRÉNING

ELEMENTS PROTOKOLL TRÉNING

Ismerd meg az ELEMENTS komplett professzionális bőrápoló rendszert a leginnovatívabb technológiával, és biztonságosan előállított stabil formulákkal.

Az oldal tetejére